Despre noi

Kids Learning Center vine în sprijinul părinților organizând eficient timpul copilului în afara orelor de școală. Prin programele noastre asigurăm confort și continuitate pentru copiii care frecventează cursurile școlii primare – clasa P- IV.  
  
Ne dorim să–i determinăm pe cei mici să învețe să-și gestioneze singuri timpul, pentru a reuși să facă ceea ce orice copil dorește: să se joace! De altfel scopul nostru este să îi invățăm pe cei mici cum să învețe, deoarece orice demers educativ trebuie să fie centrat pe elev, pe dezvoltarea acelor abilități de a manevra anumite instrumente și tehnici pentru a duce la bun sfârșit un traseu educațional de scurtă sau lungă durată. Într-un astfel de mediu educaţional, atractiv şi stimulativ, securizat şi cât mai apropiat mediului familial, încercăm să oferim servicii de calitate, în modul de abordare a triadei copil-şcoală-părinte.  
  
Locaţia noastră beneficiază de un spaţiu amenajat corespunzător nevoilor copiilor, atât în ceea ce priveşte activităţile educaţionale, cât şi momentele de odihnă şi relaxare. Sălile oferă confortul unui cămin, iar cei mici pot servi masa după un meniu diversificat, conceput special pentru ei de cătru un expert în nutriție și estetică gastronomică.  
 
Servicii:
* transport in siguranta –  preluarea copiilor de la scoala (transportul la domiciliu, dupa terminarea programului este optional)
* alimentatie echilibrata prin servirea mesei (sistem catering specializat in alimentatie pentru copii).
* jocuri si programe de activitati recreative pentru copii;
* pregătirea temelor asistată de personal de specialitate;
* loc de joaca pentru copii în aer liber, în curtea after school-ului (~300mp spațiu verde), în zonă liniștită și sigură;
* informare completă asupra evoluției școlare a elevului;
* opționale: cursuri limbi straine, pictură, dans, aikido. înot, matematică. dezvoltare personală, robotică, etc.
* club/școala de vară.

Dotari:
* curte interioara cu spatiu de joaca (~300mp)
* imobil proaspăt renovat, luminos și spațios;
* cinci săli de curs dotate cu mobilier modern și alte mijloace caracteristice desfășurării actului educațional în cele mai bune condiții;
* bucătarie;
* patru grupuri sanitare;
* sală de relaxare (somn);
* sală activitați opționale.